AGENCY.COM

1/3

In a North Beach industiral warehouse, a dot.com website design firm moved into a two-floor office space.

In three locations, Sander Architects created specific undulating glass-walled enclosures to encourage places of semi-separation and privacy. Made from Linit "U-Glass", these walls flex and curve in plan to accommodate the conditions in their immediate environment: entry and exit, and common area.

The firm developed our own system of stabilization and anchoring to enable the walls to curve as we wished. These anchors were made from the simplest possible materials: threaded rods, nuts, neoprene washer.

New flooring tiles, composed of recylcled tires - a favorite eco-friendly product normally found in children's playgrounds - were also installed in these select areas. Simple to erect, the project was completed on time and under budget.

Total square footage: 500sf

n d e r   r c h i t e c t s

  • facebook

3007 washington blvd. #208

marina del rey, ca 90292

p |  310-822-0300 

e |  info@sander-architects.com

© 2020 by Sander Architects, LLC